Wat is Heerlijk Eerlijk Box?

 

De Heerlijk Eerlijk Box bezorgt wekelijks verse biologische ingrediënten en bijbehorende, gezonde recepten aan huis die passen in een gezonde leefstijl. Alle recepten zijn simpel, gevarieerd en snel te bereiden. In gemiddeld 30 minuten staat een lekkere, gebalanceerde maaltijd op tafel voor één of meerdere personen.

Een gezonde leefstijl gaat gepaard met kennis en inzicht over voeding. Daarom kun je in ons blog interessante feitjes en artikelen lezen over voeding, de voedselketen, producten, trends en ontwikkelingen. Ook zijn wij op dit gebied actief in het basis –en voortgezet onderwijs door de inzet van food awareness projecten.

Wil je een persoonlijke vraag stellen over gezonde voeding en een gezonde leefstijl? Dan ben je ook hiervoor bij ons aan het goede adres! Je kunt direct een mail sturen naar onze voedingsadviseur. Zij helpt je graag verder.

De Heerlijk Eerlijk Box – fair food, fair information, fair business.

Een 3-in-1 concept dat jou stimuleert en ondersteunt in de vormgeving en het onderhoud van een gezond leven! Dat noemen wij heerlijk eerlijk genieten.