Onze samenwerkingspartners

Dat de Heerlijk Eerlijk Box je alleen de beste biologische producten brengt kun je zien aan onze leveranciers. Deze zijn in het bezit van diverse biologische certificaten zoals SKAL, het EKO-keurmerk, het Europese blaadje en het Demeter-keurmerk. Hierdoor weet je dat het voedsel wat op je bord ligt ook echt puur in haar vorm en smaak is.

We stellen je graag voor aan onze samenwerkingspartners!

 

Hans Weima
Wie de tuin van Hans bezoekt, snapt waarom hij deze ‘In het Volle Leven’ heeft genoemd. Zijn velden staan vol met biodyamische groenten, fruit en kruiden die het hele jaar door uit de kruimige aarde of aan bomen en struiken groeien. Mensen uit de omgeving komen hier zelf hun voedsel plukken of helpen mee in het onderhoud van de tuin. Een oase van rust omringt je wanneer je middenin deze ruimte staat. En de liefde? Die proef je op je bord!

www.inhetvolleleven.nl

 

 

Jurgen van Bakel
Op zestienjarige leeftijd nam hij de viswagen over van zijn vader. En inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende vishandel. Jurgen is het gezicht achter Maasland Aquacultuur, een bedrijf dat uitsluitend handelt in duurzame en biologische vis.

www.maaslandaquacultuur.nl

 

 

Anton van BioQuisine
Smaakvol vlees dat puur, eerlijk, biologisch en duurzaam wordt geproduceerd. Dit vind je bij de biologische slager BioQuisine. BioQuisine heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in betaalbaar biologisch vlees van regionale leveranciers. Omdat wij de kwaliteit, ambacht en natuur in zijn producten proeven, delen wij deze smaaksensatie graag met jou!

www.koopbiovlees.com

 

 

Udea
Udea is een totaalleverancier in biologische producten. Haar waarden raken die van ons: transparantie in de herkomst van producten, duurzaamheid, korte ketens en een eerlijke relatie met producenten. De producten koopt zij zoveel mogelijk in bij Nederlandse boeren. Daarmee versterkt Udea hun positie en dat is iets wat de Heerlijk Eerlijk Box tevens nastreeft. Udea biedt unieke biologische producten die bijvoorbeeld glutenvrij zijn en bijna nergens anders worden aangeboden. Doordat de Heerlijk Eerlijk Box een deel van haar producten bij Udea inkoopt, kunnen wij de versheid, kwaliteit en variatie van onze producten garanderen.

www.udea.nl

 

 

Stephanie Janssen
Lekker in je vel zitten en blijvend resultaat? Van voedingscoaching tot bootcamp, personal trainer Stephanie Janssen is een specialist in haar vak! Bij deze enthousiaste en vriendelijke coach kun je in de regio Nijmegen terecht voor: (small group) personal training, voedingsadvies en/of coaching en FUNbootcamp. Meer informatie over Stephanie en haar diensten vind je op www.stephaniepersonaltraining.nl. Of bekijk haar introductiefilm: Introductiefilm Stephanie Janssen