Hoe het werkt

 

De Boxen

De Heerlijk Eerlijk Box levert elke week een door jou gekozen box aan huis vol met lekkere boodschappen. In elke box (behalve de Fruit-, Biocadeau- en Snack Box) bevinden zich 3 of 5 gezonde recepten, alsook de bijbehorende ingrediënten waarmee je zelf de gerechten of smoothies kunt maken. De gerechten of smoothies worden een week voor de levering bekend gemaakt via de webshop. Zo kun je dus ruim van tevoren beslissen of de inhoud van een box je wel aanspreekt.

 

Bij de Heerlijk Eerlijk Box kun je kiezen voor een proefbox, een flexibel lidmaatschap en/of losse bestellingen. De regels zijn als volgt:

  • Een proefbox kun je eenmalig bestellen bij de boxen waar de optie staat aangegeven. Ook kun je een proefbox cadeau doen. Wij bezorgen de box dan op een door jouw opgegeven adres.
  • Wanneer je vaker een box wilt ontvangen, neem je een flexibel lidmaatschap. Dit houdt in dat je een abonnement aagaat, waarbij je na de eerste twee leveringen van een box ten alle tijden het abonnement kunt pauzeren of stop kunt zetten. (Let op: wanneer je een weekje wilt pauzeren, geef de wijziging dan voor een donderdag aan).
  • Specifiek in het geval van de Biocadeau Box en de Snack Box kun je losse bestellingen plaatsen. Hier zit nooit een lidmaatschap aan vast, tenzij je dit zelf nadrukkelijk aanvraagt via de mail/telefoon.