Algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN HEERLIJK EERLIJK BOX


Algemeen
Dit zijn de algemene voorwaarden van Heerlijk Eerlijk Box, KvK nr: 14121720, btwnr: NL218352025B01. Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden. De Heerlijk Eerlijk Box houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden ten allen tijde te wijzigen. Vaste leden zullen bij eventuele wijzigingen van tevoren worden geïnformeerd. Als u het niet eens bent met de wijzigingen, behouden wij ons het recht om onze dienstverlening aan u stop te zetten.


Flexibel lidmaatschap
Voor het kunnen bestellen van onze producten dient u een lidmaatschap af te sluiten bij de Heerlijk Eerlijk Box. Dit geldt niet wanneer u een proefbox, Biocadeau Box of Snack Box wilt bestellen. Deze kunnen ook zonder lidmaatschap worden besteld. Een proefbox kunt u eenmalig bestellen. Het flexibele lidmaatschap houdt in dat u na de eerste twee leveringen van een lidmaatschapgebonden box, ten allen tijde uw abonnement aan en uit kunt zetten.


Bestelling
U kunt bij de Heerlijk Eerlijk Box diverse, zelf te bereiden maaltijdpakketten online bestellen die u wekelijks krijgt thuisgeleverd. De inhoud van de maaltijdpakketten varieert en wordt een week voor de levering via de website en waar mogelijk via social media aan u bekend gemaakt. U krijgt een elektronische bevestiging van uw bestelling. De Heerlijk Eerlijk Box behoudt zich het recht om zonder opgaaf van redenen een bestelling te weigeren. Wanneer een bestelling voor een box is geplaatst, is het niet meer mogelijk om deze te annuleren. De Heerlijk Eerlijk Box streeft ernaar om bestellingen op tijd binnen te krijgen.


Bezorging
De Biocadeau Box en Snack box bezorgen wij landelijk. De overige boxen leveren wij alleen in de postcodegebieden 5400-5459, 5800-5899, 6500-6599, 6600-6659, op een door u opgegeven adres. De bezorging van de Heerlijk Eerlijk Box, Vega Box, Smoothiebox, Groentepakket Box en de Fruitbox vindt plaats op een woensdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur; de bezorging van de Biocadeau Box en Snack Box wordt binnen 1-3 werkdagen na uw bestellingen geleverd, tenzij u anders met ons bent overeengekomen. De bezorging van onze producten vindt alleen plaats wanneer uw bestelling door de Heerlijk Eerlijk Box is geaccepteerd en de betaling van de producten voor de leverdatum binnen is. Als de bestelling een cadeaubon betreft, wordt deze per e-mail verstuurd. Om u beter van dienst te zijn, vragen wij u uw e-mailadres en 06-nummer te registeren, zodat wij u op de dag van bezorging een indicatietijd van de aflevering kunnen laten weten (dit doen we alleen m.b.t. de gekoeld vervoerde boxen). 


Ontvangst bezorging
Met het plaatsen van een bestelling verzekert u ons ervan dat de persoonlijke overdracht van de producten op het door u opgegeven bezorgadres mogelijk is. Indien u op de overeengekomen bezorgdag en het tijdstip niet aanwezig bent, zullen wij de producten bij uw buren afleveren of als het niet anders kan, het pakket voor uw (gebouw)deur of in de achtertuin achterlaten. Indien wij de producten bij uw buren afleveren of deze voor de (gebouw)deur of in de achtertuin achterlaten, kunnen wij de aanwezigheid, hygiëne, versheid en/of veiligheid van de achtergelaten ingrediënten niet meer garanderen.


Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s inclusief btw en, zolang niet anders vermeld, inclusief verzendkosten binnen Nederland. De Heerlijk Eerlijk Box behoudt zich het recht om de prijzen van haar producten ten alle tijden te wijzigen. Bij een eventuele prijswijziging worden vaste leden 14 dagen van tevoren per e-mail hierover geïnformeerd. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.


Betaling
Betaling van uw bestelling kan via iDeal, PayPal, creditcard en automatisch incasso. Contante bedragen aan de deur worden niet aangenomen. Het bedrag van uw bestelling maakt u over naar IBAN-nummer NL64ABNA0479404739 t.n.v. Heerlijk Eerlijk Box, onder vermelding van uw naam (dezelfde als bij uw bestelling) en het ordernummer van uw bestelling.


Aansprakelijkheid
U bent verplicht om de product- en gebruiksaanwijzingen en waarschuwingen van de geleverde producten zorgvuldig te lezen en in acht te nemen. Er wordt bij het samenstellen van de recepten geen rekening gehouden met diëten en/of (voedsel)allergieën. Wij garanderen niet dat de geleverde ingrediënten vrij zijn van sporen van andere levensmiddelen welke mogelijk tot een allergische reactie kunnen leiden. De door ons geleverde recepten geven een indicatie van voedingswaarden per recept. Deze voedingswaarden zijn indicatief en u kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie.


Klachten
Indien u producten in beschadigde toestand ontvangt of producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 5 dagen na bezorging aan ons kenbaar te maken. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0485 211129. Wij zullen proberen de klacht zo goed mogelijk op te lossen.


Retourneren
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, bent u verplicht de reguliere kosten voor de retourzending te betalen als de geleverde goederen overeenkomen met wat er besteld is en wanneer de prijs van het terug te zenden product niet meer is dan 40 euro. Anders is terugzending voor u gratis. Beperkt houdbare producten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet retourneren. Ook geopende, niet meer goed gesloten of aangebroken producten accepteren wij niet terug. Indien u een bedrag heeft betaald voor de geleverde producten, zal de Heerlijk Eerlijk Box dit bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping aan u terugbetalen.


Intellectueel eigendom
De website, alle onderdelen daarvan (met uitzondering van (hyper)links), recepten, nieuwsbrieven, teksten, beelden en geluiden zijn eigendom van De Heerlijk Eerlijk Box en mogen niet zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt verveelvoudigd en/of bewerkt, behalve voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.


Privacy
Alle informatie die u tijdens het bestelproces opgeeft, moet actueel en waarheidsgetrouw zijn. Voor misbruik, bijv. elke onrechtmatige bestelling via uw e-mailadres door derden en de daaruit voortkomende vorderingen, draagt u verantwoordelijkheid conform wettelijke bepalingen. De persoonsgegevens die u aan de Heerlijk Eerlijk Box verstrekt, worden vastgelegd in een bestand dat door ons vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om onze service uit te kunnen voeren, op grond van een wettelijk voorschrift.


Contact
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0485 -211129. Indien u een e-mail stuur, vermeldt u dan een telefoonnummer zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.